Momenteel zijn onze folders niet leverbaar. Excuses voor het ongemak.

Over Praktijkfolders.nl

praktijk

Over Praktijkfolders.nl

Praktijkfolders.nl is dé website voor al uw wachtkamer brochures. Door uw folders eenvoudig en gratis te bestellen via deze website heeft u altijd een welgevulde, zelf gekozen en up-to-date  voorraad.

De website Praktijkfolders.nl maakt deel uit van IDS Nederland, een organisatie die in 1988 is opgericht met als missie te willen bijdragen aan de gezondheidszorg in Nederland. We doen dit door de verspreiding van educatieve gezondheidsfolders bij inmiddels meer dan 6000 wachtkamers en publieksruimtes in Nederland. Al ruim 20 jaar voorzien wij deze wachtruimtes van onder andere huisartsen, apothekers en fysiotherapeuten van gezondheidsinformatie middels ons Wachtkamer informatie Systeem (WIS). Het WIS is een folderservice die náást de website Praktijkfolders.nl staat en bestaat uit een folderdisplay – dat u in bruikleen ontvangt- dat vier maal per jaar door ons gevuld wordt met gezondheidsgerelateerd foldermateriaal. Dit foldermateriaal is speciaal voor iedere doelgroep met zorg geselecteerd. In 2008 hebben wij de website Praktijkfolders.nl opgericht en de website was gelijk een groot succes. Praktijkfolders.nl en onze folderservice kunnen uitstekend naast elkaar gebruikt worden. Onze folderservice is bestemd voor foldermateriaal dat met zorg voor u wordt uitgezocht. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wij raden u aan beide services aan te vragen om uw patiënten een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan informatie te kunnen aanbieden. U kunt deze services kosteloos aanvragen: op de homepage van deze site kunt u zich registreren om hier gratis folders te bestellen en als u in aanmerking wilt komen voor onze folderservice (waarbij u een folderdisplay in bruikleen ontvangt) kunt u bellen met 070 364 4296 of een mail sturen naar info@ids-nederland.nl.

IDS ondersteunt u bij het leveren van informatie aan uw patiënten die past bij de kwaliteit van zorg die u biedt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met IDS Nederland via telefoon nummer; 070 – 364 42 96.

Alle folders die u besteld op de website ontvangt u kosteloos; de verzendkosten worden door de uitgevers gedragen.