Momenteel zijn onze folders niet leverbaar. Excuses voor het ongemak.

Hoe werkt het?

Bestellen bij praktijkfolders.nl

Bestel hier GRATIS folders voor in de wachtruimte van uw praktijk. Praktijkfolders.nl is dé website waar de Nederlandse healthcare professional zijn informatiemateriaal bestelt.

Door uw folders eenvoudig en gratis te bestellen via deze website heeft u altijd een welgevulde, zelf gekozen en up-to-date voorraad.

Bekijk direct alle folders
Ik registreer me eerst op Praktijkfolders.nl

3 redenen om gebruik te maken van Praktijkfolders.nl

Altijd relevante gezondheidsinformatie voor uw patiënten

Geen kosten voor u, gratis besteld en bezorgd

Jarenlange ervaring in de gezondheidszorg, wij weten wat er speelt

Zo werkt praktijkfolders

Veelgestelde vragen

Mochten er vragen zijn over bepaalde brochures en de inhoud hiervan, dan verwijzen wij u graag door naar de leverancier van de brochure vanwege hun inhoudelijke kennis.

Het kan weleens voorkomen dat een brochure niet meer leverbaar is, dit geval staat er ‘Op dit moment niet leverbaar’. Hoewel de redenen uiteen kunnen lopen, is het meestal het geval dat deze brochure niet meer wordt uitgebracht door de leverancier.

Het bestellen van brochures is helaas alleen mogelijk via de website van Praktijkfolders.nl. Vanwege de registratie en verantwoording richting leveranciers en partners is het belangrijk dat alle bestellingen via de website gedaan worden.

Praktijkfolders.nl doet haar best om de website zo toegankelijk mogelijk te maken en een belangrijk onderdeel hiervan is de kosteloze verzending. Omdat deze kosteloze service van Praktijkfolders.nl mogelijk te maken is het van belang om bestellingen te koppelen en de verzendkosten te beperken.

Alle veelgestelde vragen